ESPA BANNER

Εταιρικά Πακέτα

Επένδυσε στο σημαντικότερο αγαθό της εταιρείας σου…

Ψάχνεις τρόπο:

  • Να επιβραβεύσεις την ομάδα σου για τη δουλειά της και να ενισχύσεις το αίσθημα της προσπάθειας με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Να αναδείξεις τις υπάρχουσες δυνατότητες των ανθρώπων σου και να τους καλλιεργήσεις νέες;
  • Να αυξήσεις την αποδοτικότητα της επιχείρησης  και το ανθρώπινου δυναμικού σου;
  • Να χτίσεις ένα περιβάλλον συνεργασίας και εμπιστοσύνης μεταξύ συναδέλφων;
  • Να δομήσεις μία “δυνατή” και αποτελεσματική ομάδα;

Η ομάδα του SWEN σου έχει την λύση!

  • Οι πιο ικανοποιημένοι εργαζόμενοι νιώθουν ενδυναμωμένοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν τα κατάλληλα εργαλεία, την κατάλληλη υποστήριξη και εκπαίδευση. Έτσι, ο κάθε εργαζόμενος  κατανοεί την αξία που προσδίδει η εργασία του για την ανάπτυξη της εταιρείας.
  • Πως μπορείς να πετύχεις εύκολα και σύντομα όλα τα παραπάνω; Εφαρμόζοντας Team-Building δραστηριότητες εκτός του εργασιακού χώρου. Δώσε την ευκαιρία στην ομάδα σου να βιώσει την εμπειρία που χαρίζουν οι πεζοπορίες του SWEN Travel!

Με λίγα λόγια….SWEN it!

Relax

  • Welcome Box: Νερό, Μπάρες Δημητριακών, Σοκολάτα, Φρούτα, Τοστ & Tips by SWEN Travel. Τρίωρη Πεζοπορία στον προορισμό της επιλογής σας. Δύο Sessions Γυμναστικής : Προθέρμανση- Διατάσεις, Yoga & Συμβουλές Ευεξίας Πλήρες γεύμα, που θα περιλαμβάνει κυρίως τοπικά εδέσματα. Διασκέδαση- Χαλάρωση μετά το τέλος της πεζοπορίας. Memories Box: Με φωτογραφίες, υλικό και τις συμβουλές του γυμναστή μας.
Κλεισε την Θεση σου τωρα!

Relax & Bond

  • Welcome Box: Νερό, Μπάρες Δημητριακών, Σοκολάτα, Φρούτα, Τοστ & Tips by SWEN Travel. Τρίωρη Πεζοπορία στον προορισμό της επιλογής σας. Δύο Sessions Γυμναστικής : Προθέρμανση- Διατάσεις, Yoga & Συμβουλές Ευεξίας Πλήρες γεύμα, που θα περιλαμβάνει κυρίως τοπικά εδέσματα. Διασκέδαση- Χαλάρωση μετά το τέλος της πεζοπορίας. Memories Box: Με φωτογραφίες, υλικό και τις συμβουλές του γυμναστή μας. Bonding Session, κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τον προορισμό. Δύο Coaching Sessions σε δύο θεματικές της επιλογής σας. Follow Up Report: Mε τα αποτελέσματα και την αξιολόγηση από τη coach. Θα περιλαμβάνονται και συμβουλές προς εσάς για μετέπειτα διαχείριση της ομάδας.

Κλεισε την Θεση σου τωρα!

Relax, Bond & Build

  • Συνδύασε την εμπειρία της πεζοπορίας SWEN και ολοκλήρωσε όλες τις θεματικές ενότητες! Απογείωσε την παραγωγικότητα & αποδοτικότητα των ανθρώπων σου, προσφέροντας τους όλο το εύρος της εκπαίδευσης και των “εργαλείων”! Διάλεξε ανάμεσα σε πολλούς προορισμούς και ολοκλήρωσε όλες τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Δυναμική ομάδας – Δέσιμο ομάδας – Διαχείριση συγκρούσεων – Όρια/οριοθέτηση – Διαχείριση άγχους – Συναισθηματική νοημοσύνη – Αυτογνωσία/Αυτεπίγνωση.
Ζησε την ολοκληρωμενη εμπειρια

Δες κάποιους ενδεικτικούς προορισμούς που μπορείς να πας με την ομάδα σου!

Καταρράκτες Δρυμώνα, Ξηρόν Όρος & Λίμνη Ευβοίας

Μια τοποθεσία ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς και ένα μονοπάτι μέσα σε πυκνό ελατόδασος και μαύρη πεύκη, που οδηγεί στην κορυφή του Ξηρού Όρους. Η πανοραμική θέα του ανάγλυφου της Κεντρικής Ευβοίας και των νησιών Σκιάθος και Σκόπελος, θα ανταμείψει και τον πιο απαιτητικό περιηγητή.


Λίμνη Δόξα – Φενεός Κορινθίας

Μοναδικά μονοπάτια στα μαγευτικά τοπία του Φενεού Κορινθίας όπου μπορούμε να απολαύσουμε και τη μοναδική θέα της λίμνης Δόξας! Με την άφιξή μας στο Φενεό και ακολουθώντας τα έμπειρα βήματα του οδηγού μας, περιηγούμαστε σε μια εκπληκτική διαδρομή μέσα από δάσος πλούσιο σε έλατα και δρύες. Η διαδρομή είναι μικρού επιπέδου δυσκολίας και ενδείκνυται για όλους με στοιχειώδη φυσική κατάσταση.


Testimonials